Wordt u vrijwilliger bij sKBL?

sKBL zoekt een vrijwillige fotoredacteur

Inmiddels is sKBL ruim vijf jaar actief en de stichting ontwikkelt zich in de gewenste richting. Door de activiteiten neemt niet alleen de belangstelling voor ons werk toe maar juist ook de vele en uiteenlopende onderwerpen die met historische buitenplaatsen, kastelen en landgoederen (KBL) samenhangen. Wij beschikken over een grote beeldbank ten behoeve van (beknopte) artikelen voor diverse media, onze eigen vierjaarlijkse sKBL-nieuwsbrief en externe mediaproducties. Voor het beheer, onderhoud en uitbreiding van deze beeldbank zijn wij op zoek naar:

Fotoredacteur – U draagt zorg voor de sKBL-beeldbank. Op basis van door sKBL gestelde richtlijnen selecteert u en stelt u beeldmateriaal samen, uiteraard met een scherp oog voor alles wat met (rechtenvrij) fotobeeld samenhangt.   

Ook zoeken weij nog het contact met:

Verhalenvangers – U vindt de KBL-verhalen die samenhangen met deze bijzondere plekken in ons land. Verbindende verhalen die betrekking hebben op het wonen, werken en leven op kastelen en historische buitenplaatsen vroeger en nu.

Regiocorrespondenten – U verzamelt, bundelt en – indien nodig – bewerkt publieks- en toeristische informatie over Nederlandse KBL en maakt dit geschikt voor publicatie op onze digitale activiteitenkalender of nieuwsbrief.

Wij bieden u een immateriële vergoeding bestaande uit een plezierige samenwerking in een klein team van enthousiaste vrijwilligers en medewerkers, een bijdrage aan uw persoonlijke verdieping rond monumentaal (groen) erfgoed in het algemeen en dat van KBL in het bijzonder, een landelijk netwerk en onze vriendschap. Alle bij sKBL betrokkenen werken vanuit huis en zijn digitaal en/of telefonisch met elkaar verbonden. Heeft u interesse, mail dan Jennemie Stoelhorst  jstoelhorst@skbl.nl.

Fijn is als u in uw bericht aangeeft waar uw interesse naar uitgaat en hoeveel tijd u beschikbaar heeft. Een korte cv waarin wij lezen wat u heeft gedaan, stellen wij op prijs.