Word particulier donateur

Bij mooie kastelen en uitgestrekte landgoederen denken velen eerder aan onze buurlanden dan aan ons eigen land, terwijl Nederland honderden bijzondere kastelen, historische buitenplaatsen en landgoederen (KBL) telt. Van de borgen en states in het Noorden, de vele fraaie havezaten in Oost-Nederland, via de oude Hollandse buitens langs rivieren en achter de duinen tot de oude kastelen en landgoederen in Limburg; heel ons land is nog altijd rijk aan dit monumentale erfgoed. De vele en dikwijls uiteenlopende verschijningsvormen van deze monumenten liggen vaak te midden van landschappelijke parken of uitgestrekte bossen en zijn altijd indrukwekkend om te zien. De geschiedenis en ontwikkeling van deze monumentale erfgoederen is binnen Europa een tamelijk uitzonderlijk verhaal.

Uw steun is zeer welkom

Helpt u mee ons werk goed te kunnen uitvoeren? Wij stellen het bijzonder op prijs om u als onze particuliere donateur te mogen verwelkomen. Indien u jaarlijks € 50,- (wat meer mag natuurlijk ook) schenkt, helpt u ons met ons belangrijke werk voor Nederlandse kastelen, historische buitenplaatsen en landgoederen.* Als dank voor uw steun, zenden wij u graag een informatief welkomstgeschenk over deze KBL toe. Ook bereiden wij een jaarlijkse lezing of donateursevenement voor (als de tijdsomstandigheden dit weer toelaten).  sKBL verzorgt meerdere digitale nieuwsbrieven en organiseert (digitale) studiebijeenkomsten, die u mogelijk ook kunnen interesseren.

* De donatie betreft een eenmalige overschrijving. U wordt in het nieuwe jaar opnieuw door ons aangeschreven per mail.

Lees meer over sKBL en dit bijzondere erfgoed in onze speciale donateursfolder.

Bent u eigenaar of beheerder van een KBL of vertegenwoordigt u een bedrijf, dat zich bezighoudt met de instandhouding of dienstverlening op het terrein van KBL, dan kunt u zich aansluiten in ons Vriendennetwerk.

Heeft u interesse om zich als particulier donateur aan te sluiten in het sKBL netwerk? Vul onderstaand formulier in en word donateur!

Scroll naar boven