Word Bedrijfsvriend

Bij mooie kastelen en uitgestrekte landgoederen denken velen eerder aan onze buurlanden dan aan ons eigen land, terwijl Nederland honderden bijzondere kastelen, historische buitenplaatsen en landgoederen (KBL) telt. Van de borgen en states in het Noorden, de vele fraaie havezaten in Oost-Nederland, via de oude Hollandse buitens langs rivieren en achter de duinen tot de oude kastelen en landgoederen in Limburg; heel ons land is nog altijd rijk aan dit monumentale erfgoed. De vele en dikwijls uiteenlopende verschijningsvormen van deze monumenten liggen vaak te midden van landschappelijke parken of uitgestrekte bossen en zijn altijd indrukwekkend om te zien. De geschiedenis en ontwikkeling van deze monumentale erfgoederen is binnen Europa een tamelijk uitzonderlijk verhaal.

Onder onze donateurs met een bedrijf, professionele organisatie of dienst zijn mensen die sKBL met uiteenlopende redenen steunen. Voor ons netwerk is uw kennis, dienst, netwerk of expertise van nut. Ook u ondersteunt onze twee doelstellingen en draagt bij aan de realisering daarvan. sKBL spant zich daarom in ook uw belang binnen en buiten ons netwerk te representeren.

De jaarlijkse bijdrage voor Bedrijfsvrienden is € 350,-.

Bedrijfsvrienden krijgen:

  • Vermelding op de lijst Bedrijfsdonateur op de goedbezochte website van sKBL;
  • Na uw toetreding zullen wij uw bedrijf of organisatie eenmalig vermelden (logo met doorklik naar uw website) in een van onze vier digitale nieuwsbrieven. Deze worden door meer dan 45% van de circa 8.500 ontvangers intensief gelezen;
  • 50% korting op een eerste eenmalige advertentie in een van onze nieuwsbrieven;
  • Korting (max. twee personen) op deelname aan thematische sKBL-studiebijeenkomsten. 

Heeft u interesse om zich als Bedrijfsvriend aan te sluiten in het sKBL netwerk? Wij informeren u graag hierover. Neemt u gerust contact op met Yvonne Molenaar (directeur sKBL) en word Bedrijfsvriend. Mail naar ymolenaar@skbl.nl of bel 06 – 27256221.

Scroll naar boven