sKBL zoekt Social Media Specialist

sKBL bestaat inmiddels tien jaar en ontwikkelt zich voorspoedig! Door onze activiteiten neemt niet alleen de belangstelling voor de stichting toe, maar vooral ook de belangstelling voor vele uiteenlopende onderwerpen die met kastelen, historische buitenplaatsen en landgoederen (KBL) samenhangen. sKBL beschikt over een uitgebreide digitaal website en diverse social media kanalen waar bezoekers veel actuele (bezoekers)informatie en onderhoudende verhalen over KBL vinden. Voor ons Instagram account zoekt sKBL een enthousiaste vrijwilliger. Mocht je ook ervaren zijn met Facebook, LinkedIn en Twitter dan is dit een pré. Wij zijn op zoek naar een:

Social Media Specialist – Jij leeft en ademt social media, je bent op de hoogte van de laatste trends en het creëren van content is je passie. Je bent in staat om snel ideeën te genereren en je visie effectief over te brengen. Je weet bezoekers op een creatieve manier te enthousiasmeren voor kastelen, buitenplaatsen en landgoederen.

Wij bieden jou een immateriële vergoeding bestaande uit een plezierige samenwerking in een klein team van enthousiaste vrijwilligers en medewerkers, een bijdrage aan jouw persoonlijke verdieping rond monumentaal (groen) erfgoed in het algemeen en dat van KBL in het bijzonder, een landelijk netwerk en onze vriendschap. Alle bij sKBL betrokkenen werken vanuit huis en zijn digitaal en/of telefonisch met elkaar verbonden. Indien je interesse hebt, mail dan naar rdessing@skbl.nl o.v.v. Social Media Expert, liefst met CV. Vermeldt daarbij wat jouw eerste indruk is van onze social media kanalen en hoeveel tijd je beschikbaar hebt om sKBL te helpen.