Slot Zuylen zoekt zakelijk leider

Slot Zuylen zoekt – per direct – een inhoudelijk, organisatorisch en financieel sterke zakelijk leider / hoofd bedrijfsvoering die affiniteit heeft met cultureel erfgoed. Parttime, uren in overleg.

Slot ZuylenSlot Zuylen, onder meer bekend door de beroemde bewoonster Belle van Zuylen, is een museum waarin de sfeer van vroegere bewoners nog steeds zichtbaar en voelbaar is. Het Slot en het koetshuis zijn tevens beschikbaar voor bijeenkomsten, ontvangsten en evenementen van bijzondere aard.

Voor de leiding van de organisatie en de activiteiten worden gegadigden gezocht voor de rol van

Zakelijk Leider/ Hoofd bedrijfsvoering

De Zakelijk Leider/ Hoofd Bedrijfsvoering is verantwoordelijk voor het kwalitatief en gezond functioneren van het museum en het koetshuis, zowel inhoudelijk, het cultureel erfgoed, als organisatorisch en financieel. Hij/zij neemt en stimuleert initiatieven om de bekendheid van Slot Zuylen en de activiteiten uit te breiden. Marketing, communicatie en PR zijn dan ook belangrijke onderdelen van het takenpakket. Hij/zij rapporteert aan het bestuur en geeft leiding aan enthousiaste en toegewijde medewerkers, waarvan zes vaste medewerkers en circa 100 vrijwilligers.

Kijk voor verdere informatie en de functie-eisen op de website van Slot Zuylen.