sKBL zoekt Regiocorrespondenten

Foto: Kasteel Amerongen

sKBL bestaat inmiddels tien jaar en ontwikkelt zich voorspoedig! Door onze activiteiten neemt niet alleen de belangstelling voor de stichting toe, maar vooral ook de belangstelling voor vele uiteenlopende onderwerpen die met kastelen, historische buitenplaatsen en landgoederen (KBL) samenhangen. sKBL beschikt over een uitgebreid digitaal portaal waar bezoekers veel actuele (bezoekers-)informatie en onderhoudende verhalen over KBL vinden. Ook biedt het portaal inhoudelijke content voor eigenaren/beheerders van KBL. Voor het verzamelen van activiteiten en nieuws uit regio zoekt sKBL vrijwilligers, namelijk:

Regiocorrespondenten – mensen die zorgdragen voor het verzamelen en bundelen van enerzijds publieks- en toeristische informatie en anderzijds nieuws over KBL in hun eigen regio.

Wij bieden u/jou een immateriële vergoeding bestaande uit een plezierige samenwerking in een klein team van enthousiaste vrijwilligers en medewerkers, een bijdrage aan uw/jouw persoonlijke verdieping rond monumentaal (groen) erfgoed in het algemeen en dat van KBL in het bijzonder, een landelijk netwerk en onze vriendschap. Alle bij sKBL betrokkenen werken vanuit huis en zijn digitaal en/of telefonisch met elkaar verbonden. Indien u/je interesse heeft/hebt, mail dan naar rdessing@skbl.nl o.v.v. Regiocorrespondent, liefst met CV. Vermeldt daarbij naar welke regio jouw interesse uitgaat en hoeveel tijd je beschikbaar hebt om sKBL te helpen met het verzamelen van informatie en verhalen over KBL in deze regio.

Scroll naar boven