sKBL zoekt een vrijwilliger voor de boekhouding en donateursadministratie

Als nationaal podium zet sKBL zich nu zeven jaar in voor het waardevolle Nederlandse landschap met z’n kastelen, historische buitenplaatsen en landgoederen (KBL). In de afgelopen jaren is door onze inzet en activiteiten de belangstelling voor zowel dit erfgoed als onze stichting toegenomen. Voor de toekomst gaan wij ons verder inspannen om de toenemende belangstelling met interessante programma’s verder uit te breiden. sKBL telt inmiddels uiteenlopende groepen donateurs. Zij onderschrijven onze doelstellingen en steunen ons in ons werk. Er zijn vele eigenaren van KBL en bedrijven die werkzaam zijn in dit erfgoedveld bij onze stichting aangesloten. Sedert 2021 telt de stichting ook een groeiend aantal particuliere donateurs.

Nu een van onze vrijwilligers die vanaf de oprichting onze boekhouding verzorgde, besloten heeft met dit werk te stoppen, zijn wij op zoek naar een persoon die op vrijwillige basis en voor circa twee dagdelen per maand onze boekhouding en donateursadministratie wil gaan verzorgen. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het controleren, inboeken en afhandelen van in- en uitgaande facturen, wat loonadministratie en het verzenden en bewaken van de jaarlijkse donatieverzoeken. U werkt hierbij nauw samen met Jos Vork, penningmeester van sKBL.

Wij bieden u een immateriële vergoeding bestaande uit een plezierige samenwerking in een klein team van enthousiaste vrijwilligers en medewerkers, een bijdrage aan uw persoonlijke verdieping rond monumentaal (groen) erfgoed in het algemeen en dat van KBL in het bijzonder, een landelijk netwerk en onze vriendschap. Alle bij sKBL betrokkenen werken vanuit huis en zijn digitaal en/of telefonisch met elkaar verbonden. Indien u interesse heeft, mailt u dit naar rdessing@skbl.nl. Een korte CV waarin wij lezen wat u heeft gedaan, stellen wij op prijs. Fijn als iemand met enige ervaring ons hierbij wil gaan helpen.