Agenda – sKBL staat 20 mei op de Erfgoedfair

Hét evenement voor eigenaren, bewoners en liefhebbers van historische panden.

Als eigenaar/bewoner of enkel liefhebber van oude industriecomplexen, jaren ’30 woningen, landhuizen, boerderijen en ander erfgoed kunt u uw hart ophalen op de Erfgoedfair. Op 20 mei 2017 vindt alweer de zevende editie plaats in de Generaal de Bonskazerne te Velp (Noord-Brabant).  Op het gebied van lifestyle, restauratie, onderhoud en energiebesparing tonen diverse bedrijven wat zij u kunnen bieden. Van traditioneel vakmanschap en oude bouwmaterialen tot interieur.

@Léontine van Geffen-Lamers
@Léontine van Geffen-Lamers

Naast de informatiemarkt zijn er lezingen en workshops en vormt het terrein en de directe omgeving het decor voor aan militair erfgoed gerelateerde programmaonderdelen. In samenwerking met de sKBL wordt op de Erfgoedfair een kleinschalig programma over ‘erfgoedgroen’ georganiseerd. Met bijdragen van René Dessing (directeur sKBL), Hennes Claassen (voorzitter Gilde van Tuinbazen), Renske Ek (conservator Tuinen van Paleis ’t Loo) en Ruurd van Donkelaar (eigenaar Ruurd van Donkelaar Groenadvies).

Als lezer van de sKBL-nieuwsbrief mogen wij u een kortingskaart aanbieden. Met de code EFEXPOS17 kunt u voor  € 6,50 in plaats van € 12,50 naar de Erfgoedfair. Een bezoek aan de Erfgoedfair is een nuttige en gezellige dag uit! Volg de Facebookpagina voor updates over de fair en het programma. Wij zien u graag op 20 mei in Velp!

www.erfgoedfair.nl
www.facebook.com/erfgoedfair

Openingstijden
10 – 16 uur

Adres
Generaal de Bonskazerne

Generaal de Bonsweg 1
5363 SR Velp (Noord-Brabant)