sKBL vrienden

Sinds de start van sKBL in 2014, meldden individuele belangstellenden, kastelen en buitenplaatsen, als ook bedrijven en organisaties zich aan als Donateur of Vriend. Wij zijn onze Donateurs en Vrienden zeer dankbaar en erkentelijk voor hun betrokkenheid en (financiële) steun aan sKBL. 

Donateurs

Individuele belangstellenden met een hart voor kastelen, (historische) buitenplaatsen en landgoederen zijn aangesloten in het netwerk van sKBL als particulier donateur. Daarmee geven zij te kennen het belangrijk te vinden dat sKBL zich inzet voor meer maatschappelijke verbinding en meer onderlinge samenwerking tussen Nederlandse kastelen, (historische) buitenplaatsen en landgoederen.

KBL-Vrienden

Ruim honderd kastelen, historische buitenplaatsen en landgoederen (waaronder talrijke met bezoekersmogelijkheden) hebben zich als onze Vriend in het netwerk van sKBL aangesloten. Op de website van sKBL herkent u de locaties door het schildje achter de naam.

Benieuwd welke KBL zijn aangesloten in ons netwerk? Bekijk hier de lijst met KBL-Vrienden.

Bedrijfsvrienden

Professionele organisaties als stichtingen en bedrijven, als ook gemeenten, die zich actief inzetten voor het behoud van KBL of daarvoor diensten verlenen maken eveneens onderdeel uit van ons netwerk. Allen delen een liefde voor dit mooie erfgoed.

Benieuwd welke organisaties zijn aangesloten in ons netwerk? Bekijk hier de lijst met Bedrijfsvrienden.

Scroll naar boven