sKBL in de pers

Op 16 december 2018 verscheen in de Frankfurter Allgemeine: Mehr als nur Tulpen. Een artikel over buitenplaatsen in Nederland.
Lees hier het artikel

Op 14 maart 2018 verscheen in het magazine van Achterhoek Toerisme Echt Achterhoek een artikel over de Achterhoekse historische buitenplaats Landfort en sKBL naar aanleiding van een vraaggesprek met René Dessing.
Lees hier het artikel

Medio februari 2018 verscheen in het Vlaamse magazine KW weekend een artikel over Nederlandse kastelen en buitenplaatsen onder de titel Nederlands best bewaarde geheim.
Lees hier het artikel

Medio november 2017 verscheen het nieuwste nummer van het magazine Schenken & nalaten aan goede doelen met daarin een artikel over sKBL naar aanleiding van een interview met René Dessing.
Lees hier het artikel

In februari 2017 verscheen in het magazine MONUMENTAAL een artikel over sKBL, drie jaar na oprichting. U kunt het artikel hier lezen.

Op 8 november 2016 verscheen in het Haarlems Dagblad het artikel Over het landleven van de happy few, naar aanleiding van een gesprek met René Dessing. Lees hier het artikel

Op 16 maart 2016 was sKBL-directeur René Dessing te horen in een interview op BNR in het programma ‘Zaken doen met’. U kunt het programma hier beluisteren.

In Doopsgezind.nl verscheen in maart 2016 een interview met René Dessing. U kunt het hier lezen. Het volledige maartnummer van Doopsgezind.nl kunt u hier downloaden.

In de EventManager van februari 2016 verscheen een artikel over sKBL naar aanleiding van een gesprek met René Dessing.

Op 18 februari 2015 schreef Marcel van Ool deze blog over Amsterdamse buitenplaatsen en het gelijknamige boek van René Dessing.

Op 12 februari 2015 verscheen in Dagblad Trouw een artikel over sKBL onder de titel Kastelen uit de Mottenballen. U kunt het hier lezen.

In januari 2015 verscheen in Het Haarlems Dagblad, De Gooi- en Eemlander, Leidsch Dagblad en Noordhollands Dagblad  dit artikel over sKBL

In het blad Heemschut van december 2014 verscheen een uitgebreid artikel over sKBL

Najaar 2014 schreef René Dessing in Magazine Vernis deze column. Vernis is een uitgave van de Koninklijke VHOK.

Voorjaar 2014 verscheen een artikel in Monumentaal over sKBL.

Over het eindverslag van het Jaar van de Historische Buitenplaats kunt u hier meer lezen.

Scroll naar boven