Pers

Samenwerking met sKBL

Heeft u vragen over sKBL of wilt u onze medewerking bij de totstandkoming van een artikel of mediaproductie, dan kunt u contact opnemen met René W.Chr. Dessing per mail (rdessing@skbl.nl) of telefoon (+31 (6) 22801668).

Adverteren bij sKBL

Met een advertentie in de digitale nieuwsbrief sKBL, die elk kwartaal verschijnt, bereikt u gericht ca. 8.500 potentiële klanten en belangstellenden. U kunt kiezen voor een advertentie of alleen het logo met een link in de digitale nieuwsbrief – eventueel aangevuld met een banner op de website. Bij vier plaatsingen per jaar geldt een kortingstarief. Ook het plaatsen van een advertorial, ter beoordeling door de redactie, is mogelijk. Vrienden/donateurs van sKBL krijgen een korting van 10% op alle tarieven. Bekijk hier de tarieven.

Logo

Download hieronder het logo van sKBL.
Logo sKBL

sKBL in de pers

Hier vindt u een overzicht van de sKBL-artikelen in de pers alsook de persberichten die door sKBL zijn verstuurd. 

Facts en Figures

20 februari 2019 bestond sKBL 5 jaar. Dankzij de steun van vele vrienden, vrijwilligers en belangstellenden heeft sKBL haar werk kunnen doen en zal dit verder voortzetten. Ter ere van het lustrum bracht sKBL een digitale impressie uit van de activiteiten in de afgelopen jaren.

De algemene informatiefolder van sKBL kunt u hier bekijken.