Onze correspondenten

Hollandse School, Portret van Jan Carel van der Muelen, oud 5 jaar op 30 09 1738. Achtergrond buitenplaats Broekbergen te Driebergen. tot 1874 in de famillie klein
Portret van Johan Carel van der Muelen op vijfjarige leeftijd. de Buitenplaats Broekbergen (Driebergen) op de achtergrond.

De website en nieuwsbrieven van sKBL worden samengesteld uit bijdragen van een grote groep correspondenten en redacteuren, die vanuit een eigen regio of expertise  bijdragen leveren. Deze groep is samengesteld uit experts en mensen met uiteenlopende ervaringen. Onder hen zijn ook eigenaren/bewoners en bestuurders van KBL. Soms stellen zij een vraag of geven zij een behoefte aan, dan weer delen zij een ervaring met de lezers van onze nieuwsbrieven. Met elkaar berichten onze correspondenten over uiteenlopende onderwerpen, die voor zowel geïnteresseerden als voor direct betrokkenen waardevolle informatie bevatten. Door de brede spreiding van dit correspondentennetwerk ontstaat vanzelf een landelijke berichtgeving.

Bent u bereid om een bijdrage te leveren of weet u te schrijven over onderwerpen die in onze nieuwsbrieven ontbreken, dan bent u van harte welkom om u aan te sluiten bij ons netwerk. Bericht u ons welk onderwerp of regio/streek uw belangstelling heeft en mailt u ons?

 

Laat een reactie achter

Scroll naar boven