Macht & Pracht in de Gelderse streken

De Regionale Bureaus voor Toerisme in Gelderland voeren een campagne om meer bezoekers naar de kastelen, buitenplaatsen en landgoederen te trekken. De campagne Macht & Pracht beoogt het publiek interessante combinaties van logies, eten & drinken en bezoek aan te bieden. Deelname is mogelijk voor die locaties die bezoekmogelijkheden kennen.

Thema’s

De communicatie gaat aan de hand van drie thema’s: beroemde gasten & bewoners, bijzondere interieurs & kunstcollecties en parken, tuinen en landgoederen. Het publiek krijgt interessante combinaties van logies, eten & drinken en bezoek. Denk aan overnachten in een kasteelhotel, fietsen door een historisch landgoed met uitzicht op het bijbehorende huis, bezoek aan een kasteelmuseum en een diner in een kasteelrestaurant. Of variaties daarvan.

Binnenlandse toerist

De campagne richt zich voornamelijk op de binnenlandse markt. In tweede instantie zal ook de Duitse en Vlaamse markt worden bewerkt. De Gelderse campagne ligt in het verlengde van de verhaallijn van NBTC, waarin de belangrijkste 29 Nederlandse kastelen onder de aandacht van buitenlands publiek worden gebracht.

Scroll naar boven