De Hollandse buitenplaatsen. Helpt u mee?

 

Buitenplaats Oostergeest , Warmond ©René W.Chr.Dessing

Eerder dit jaar informeerde sKBL u over onze interregionale samenwerkingspilot in samenwerking met de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht – De Hollandse buitenplaatsen genaamd. Een (digitaal) portaal en promotiecampagne om het, in het geval van voornoemde provincies relevante, regionale verhaal van de Hollandse buitenplaats duurzaam te vertellen. De meerwaarde in het portaal bevindt zich in het bieden van een meer verdiepende en informatieve inhoud en het leggen van verbinding tussen de diverse regio’s en buitenplaatsen in deze regio’s.

We zijn nu op zoek naar personen die een nieuwe functionaliteit (de contentmodule) willen testen. Via een digitale omgeving is het in de toekomst voor KBL mogelijk om zelf op eenvoudige wijze  informatie (content) zoals algemene bezoekersinformatie of agenda-items aan te leveren. Deze aangeleverde informatie wordt door de redactie van sKBL ontvangen en kan vervolgens op het digitale portaal van sKBL worden geplaatst. Met deze contentmodule willen we de aangeboden informatie zo actueel mogelijk houden.

We willen de proefversie van de module graag de komende maanden testen. Wilt u ons helpen om de functionaliteit (eenmalig) te testen? U kunt zich hiervoor aanmelden bij Jennemie Stoelhorst, die voor sKBL als projectleider  bij de De Hollandse Buitenplaatsen is betrokken. Haar e-mailadres jstoelhorst@skbl.nl Dank u wel.