Figi en Oud London samen in Slot Zeist

De twee bekende Zeister horecabedrijven Figi en Oud London gaan een langdurige samenwerking aan voor de exploitatie van Slot Zeist.  Zij openen samen de poorten van het historische slot om u daar op het bordes te mogen ontvangen. Of dit nu voor een congres, vergadering, receptie, diner, feestavond of bruiloft is. Slot Zeist biedt u de faciliteiten op maat in een prachtige ambiance.

Op vrijdag 13 januari is de huurovereenkomst getekend met de gemeente Zeist voor de komende vier jaar. Figi, Oud London en de gemeente Zeist streven één doel na: een zo ruim mogelijke openstelling van het Slot. Gezamenlijk laten deze Zeisterse organisaties deze unieke locatie nog meer bruisen.

Slot Zeist contract Figi en Oud London
Victoria Ruijs, Marcel Fluitman en Erik van Dijk

Wethouder Marcel Fluitman, Figi-directeur Victoria Ruijs en Oud London-directeur Erik van Dijk hebben het huurcontract voor het Slot tussen de gemeente Zeist en Slot Zeist Horeca BV (Figi & Oud London) getekend. Ruijs: “Wij staan aan de start van een mooie Zeister samenwerking in misschien wel de mooiste locatie van midden-Nederland”. Van Dijk, algemeen directeur van Oud London: “Slot Zeist past heel goed binnen ons portfolio horecabedrijven, locaties en activiteiten“.

Beide bedrijven zijn al ruim anderhalve eeuw met Zeist en de regio verweven. Zij hebben een sterke naam dankzij hun, in en buiten Zeist, gewaardeerde professionele expertises op divers terrein: beide als horecabedrijf, Figi met zijn theaterfunctie en Oud London met zijn verschillende cateringlocaties in Utrecht en omgeving. Met hun uitgebreide, elkaar aanvullende relatienetwerken, hun brede ervaring en hun respect voor het Slot als Zeister monument zetten zij zich in om het Slot commercieel en cultureel nog beter in de markt te zetten.

De nieuwe joint venture gaat ook samenwerken met de Zeister organisaties die het Slot al benutten én staat open voor initiatieven uit de Zeister samenleving.  Met de vaste gebruikers van Slot Zeist is voorafgaand aan het gemeentecontract al overleg over de plannen geweest.