Eerste bijeenkomst over duurzaam vrijwilligersbeleid op 29 juni 2015

 

logo Prins Bernhard Cultuurfonds              skbl_logo_klein

 

Op initiatief van het Fonds Vrijwilligers Erfgoed in Nederland, dat beheerd wordt door het Prins Bernhard Cultuurfonds, organiseren het Cultuurfonds en sKBL een bijeenkomst in de Oranjerie van buitenplaats Twickel te Ambt-Delden.

Deze middag, die plaatsvindt op maandag 29 juni 2015, staat in het teken van duurzaam vrijwilligersbeleid. Enige sprekers gaan hierbij in op de wijze hoe zij vrijwilligers inzetten. Bij de samenstelling van dit programma is er rekening mee gehouden dat kastelen, buitenplaatsen en landgoederen door uiteenlopende betrokkenen op verschillende wijzen worden bestuurd (particulier, kasteelmuseum, horecalocatie, terreinbeheerders, etc.).

Dit is de eerste van drie bijeenkomsten die Prins Bernhard Cultuurfonds en sKBL organiseren. De middag is bedoeld voor eigenaren, directeuren, medewerkers die vrijwilligers aansturen en/of voor vrijwilligers in een managementfunctie van kastelen en buitenplaatsen uit de provincies Overijssel, Drenthe, Fryslân en Groningen.

Bekijk hier het programma

Aanmelden kan hier

Kasteel Twickel, Ambt DeldenWij zien er naar uit u op maandag 29 juni vanaf 12u45 in de Oranjerie van het fraaie Twickel te mogen ontvangen.

Met vriendelijke groeten, mede namens Henk Dijkstra (Prins Bernard Cultuurfonds),

René W.Chr. Dessing