Derde bijeenkomst Over duurzaam vrijwilligersbeleid

Op initiatief van het Fonds Vrijwilligers Erfgoed in Nederland, dat beheerd wordt door het Prins Bernhard Cultuurfonds, organiseren het Cultuurfonds en sKBL een bijeenkomst in de kasteelhoeve van Kasteel Geldrop, Helze 8 te Geldrop.

logo Prins Bernhard Cultuurfonds                              skbl_logo_klein

Deze middag, die plaatsvindt op donderdag 19 november 2015, staat in het teken van duurzaam vrijwilligersbeleid. Enige sprekers gaan hierbij in op de wijze hoe zij vrijwilligers inzetten. Bij de samenstelling van dit programma is er rekening mee gehouden dat kastelen, buitenplaatsen en landgoederen door uiteenlopende betrokkenen op verschillende wijzen worden bestuurd (particulier, kasteelmuseum, horecalocatie, terreinbeheerders, etc.).

Kasteel GeldropDit is de derde van drie bijeenkomsten die Prins Bernhard Cultuurfonds en sKBL organiseren. De middag is bedoeld voor eigenaren, directeuren, medewerkers die vrijwilligers aansturen en/of voor vrijwilligers in een managementfunctie van kastelen en buitenplaatsen uit de provincies Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.

Bekijk hier het programma

Aanmelden kan hier

Graag tot ziens op kasteel Geldrop op 19 november 2015 vanaf 13.00 uur.
Met vriendelijke groeten, mede namens Henk Dijkstra (Prins Bernard Cultuurfonds),
René W.Chr. Dessing