Buitenplaatsenkrant

Buitenplaatsenkrant 1Op 1 mei 2017 verschijnt de eerste Buitenplaatsenkrant. Een informatief magazine voor een breed publiek met uiteenlopende artikelen en een overzicht van kasteel-  en buitenplaatsmusea. Deze krant is een initiatief van sKBL in samenwerking met Uphill Battle uitgevers.

Met deze krant wordt de lezer geïnformeerd over het rijke aanbod en de diversiteit van Nederlandse kastelen, historische buitenplaatsen en landgoederen en over het belang van deze veelal historische locaties voor ons cultureel erfgoed. De krant is gevarieerd, actueel, informatief, verrassend, veelzijdig, toegankelijk en inspirerend.

De Buitenplaatsenkrant komt mede tot stand dankzij financiële bijdragen van de Stichting Zabawas, het Elise Mathilde Fonds en het Prins Bernhard Cultuurfonds. Tevens publiceert de NKS kenniscentrum voor Kasteel en Buitenplaats het programma van de Dag van het Kasteel 2017 in deze krant.

Bekijk hier de preview

De gratis krant is te vinden bij boekhandels door het hele land en bij veel toegankelijke buitenplaatsen en kastelen.

Als u een openbare gelegenheid beheert en veel bezoekers ontvangt kunt u helpen met de verspreiding door pakketten te bestellen. De kosten zijn gering:

100 ex.  € 11,- + € 7,50 verzendkosten
200 ex.  € 22,- + € 7,50 verzendkosten
300 ex.  € 33,- + € 7,50 verzendkosten
400 ex.  € 44,- + € 7,50 verzendkosten
500 ex.  € 55,- + € 15,- verzendkosten

Meer informatie over de pakketten en bestellingen bij Caroline van der Lee van Uphill Battle:  Caroline@uhb.nl

 

 

Scroll naar boven