18Sep

Evenement/Festival

Open Tuinen Dag 2021

De Vanenburg Vriend van sKBL

Putten - GelderlandOpen Tuinen Route

Bewonder onze kasteeltuinen op 18 september

Tijdens de Open Tuinen Dagen bent u van harte welkom om de tuinen van Kasteel De Vanenburg te bewonderen. De prachtige sierlijke tuinen gaan gepaard met verschillende bomen in de bomentuin, lanen en waterlopen die een rijke historie dragen. Zien wij u verschijnen in de tuinen op ons landgoed?

Kasteel De Vanenburg doet dit jaar mee aan de 3 seizoenen Open Tuinen Route van Groei & Bloei. Tijdens deze dagen kunt u bij de receptie een gratis wandelroute met de historie van onze bomentuin ontvangen. De wandeling gaat door onze historische bomentuin, langs de fruitboomgaard en door de bloemen-  en kruidentuin. Daarnaast krijgen de kinderen een speciale speurtocht over ons landgoed!
Tijdens uw bezoek heeft u de gelegenheid om te genieten van een heerlijk kopje koffie met iets lekkers, een lunch of lekker tussendoortje op ons terras of in ons restaurant.

Belangrijke informatie

De Open Tuinen Dagen vinden plaats op de volgende dagen:

  • 10 juli tussen 10:00 en 16:00 uur
  • 18 september tussen 10:00 en 16:00 uur

De entree is gratis. Wanneer u Kasteel De Vanenburg wilt bezoeken tijdens de Open Tuinen Dagen hoeft u zich niet op te geven. Tussen bovengenoemde tijden heten wij u van harte welkom voor een wandeling door onze kasteeltuinen!