25Jul

Concertlocatie

Festival Klaterklanken op Kasteel Rosendael

Rosendael Vriend van sKBL

Rozendaal – Gelderland


  • Rosendael 1
  •    6891 DA Rozendaal – Gelderland
  • Sun 25 Jul 2021
  • 10:00
  • € 28,50

Het park van kasteel Rosendael is zondag 25 juli het terrein van festival Klaterklanken, een openluchtfestival voor klassieke en nieuwe muziek, voor jong en oud.

Concertwandeling
De bezoekers lopen door het prachtige kasteelpark naar miniconcerten op 5 verborgen plekken. Klaterklanken bestaat uit concertwandelingen met optredens van Calefax, Lidy Blijdorp, James Oesi, The zoo en Thomas Dulfer. Het publiek weet van tevoren niet waar de optredens zijn en wat er gespeeld gaat worden. Een gids leidt het publiek van max. 30 personen langs de 5 locaties. Speciaal voor families is de productie Be Mozart te zien van het ensemble van acteur Ton Meijer.

Klaterklanken
Het succes van Klaterklanken komt door de combinatie van ongedwongen miniconcerten op verrassende locaties midden in de natuur. Geniet van muziek bij romantisch klaterende beekjes, onverwachte follies, statige gebouwen, fluitende vogels en de geheimzinnige bosschages op Rosendael. Klaterklanken richt zich vooral op jonge musici met oog en oor voor het muzikale avontuur.

Kasteel Rosendael
Rosendael is een van oorsprong laatmiddeleeuws kasteel, dat door de graaf van Gelre werd gebouwd. Het kasteel ligt in het dorp Rozendaal bij Velp, aan de voet van de Posbank. Het is onderdeel van de rijksbeschermde historische buitenplaats Rosendael en befaamd om haar romantische park, de Schelpengalerij en de Bedriegertjes.

Datum: zondag 25 juli 2021
Tijd: 10.00 tot 17.00 uur
Reserveren: verplicht via www.klaterklanken.nl
Tickets: €28,50 p.p.
Adres: Kasteel en Park Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal.
Informatiewww.klaterklanken.nl