10Apr

Tuindagen

Testdagen Kasteeltuinen Arcen

Kasteel Arcen Vriend van sKBL

Arcen – LimburgTestdagen

10 april t/m 11 april 2021
Locatie Kasteeltuinen Arcen
Tijdstip 10.00 – 18.00 uur

Kasteeltuinen Arcen opent op uitnodiging van de ministeries OCW en VWS de poorten voor twee testdagen. De dagen zijn enkel te bezoeken voor mensen die een ticket voor deze dagen gekocht hebben én een recente toegangstest kunnen tonen. Deze pilot heeft als doel om te bekijken hoe Nederland weer veilig diverse activiteiten kan organiseren met behulp van toegangstesten. Kasteeltuinen Arcen is een van de 10 erfgoedlocaties die deelnemen aan de pilot.

 

Voorwaarden testdagen

Om deel te nemen aan de testdagen zijn door de landelijke organisatie vaste spelregels opgesteld.

  • Er moet vooraf online een entreeticket worden gekocht. Voor de testdagen gelden aparte tarieven.
  • Na aankoop van het ticket zal iedereen, boven de 12 jaar, zich binnen 40 uur voor aanvang van de testdag moeten laten testen in een aangewezen teststraat. Daarvoor dient een afspraak gemaakt te worden via www.testenvoortoegang.nl* (kies voor de categorie ‘monumenten’). Aan deze test zijn geen kosten verbonden.
  • Is de testuitslag positief? Dan krijgt u uw geld terug. Alleen met een negatieve testuitslag van het aangewezen teststation is toegang tot de testdagen in Kasteeltuinen Arcen mogelijk.
  • De testuitslag moet worden overgezet naar een smartphone. De werkwijze daarvoor wordt duidelijk gemaakt na aankoop van het entreebewijs en is vrij eenvoudig. Mensen zonder een mobiele telefoon kunnen helaas niet deelnemen aan de testdagen.

*Let op: alleen testresultaten die ingepland zijn via Testen voor Toegang worden geaccepteerd om toegang te krijgen.

Deze voorwaarden gelden alleen voor de Testdagen op 10 en 11 april. Tijdens onze reguliere opening gelden deze voorwaarden niet. Kasteeltuinen Arcen is momenteel gesloten. We hopen op 21 april weer open te mogen voor publiek.

Boek hier uw tickets voor de Testdagen Maak hier uw toegangstest afspraak