24Oct

Evenement/Festival

Nacht van de Nacht

Vijversburg Vriend van sKBL

Tytsjerk/Tietjerk – FrieslandDe tiende keer “De Nacht van de Nacht” wordt dit jaar anders dan andere keren georganiseerd. Dit jaar geen theater maar genieten van sfeervolle verlichting of juist spannend in het donker. Hoe donker is het dan eigenlijk echt en kun je je weg ook vinden zonder verlichting? Maak voor jezelf de tocht dan ook extra spannend door geen zaklamp mee te nemen.

Opgave voor de tocht start op donderdag 1 oktober via info@vijversburg.nl. Zonder aanmelding kun je helaas niet meedoen. In de bevestigingsmail wordt verzocht om vooraf te betalen. De kosten bedragen € 3,00 per persoon. Na aanmelding ontvang je je starttijd met het verzoek om op tijd aanwezig te zijn. Enne, helaas geldt vol=vol! 

Voor alle activiteiten en wandelingen in het park gelden de richtlijnen van het RIVM. Ben je ziek, dan kom je niet. En houd 1,5 meter afstand. Loop je met meerdere mensen dicht bij elkaar op een wandelpad, geef elkaar dan de ruimte. Het park biedt genoeg ruimte voor een gezonde wandeling.