30Sep

Concertlocatie

Koffieconcert bij Kasteel de Vanenburg

De Vanenburg Vriend van sKBL

Putten – Gelderland


  • Vanenburgerallee 13
  •    3882 RH Putten – Gelderland
  • Mon 30 Sep 2019
  • 10:00
  • Entree: gratis, een collecte na afloop.
  • www.wouterharbers.nl

Kom kennis maken met pianist Wouter Harbers tijdens zijn koffieconcerten bij Kasteel de Vanenburg. Elke laatste maandagochtend van de maand bespeelt hij de concertvleugel, een Steinway-D, in de Oranjerie. U bent van harte welkom vanaf 10.00 uur voor een kopje koffie. Om 10.30 uur wordt de serie feestelijk geopend, waarop Wouter start met een luchtige toelichting. Vervolgens neemt hij plaats achter de concertvleugel om u te trakteren op een uur romantische pianoklanken.
Naast poëtische nocturnes van Chopin en de virtuoze Liebestraum van Liszt verrast hij u ook met eigentijdse muziek en een compositie van Wibi Soerjadi!
Elke laatste maandagochtend van de maand, van april tot en met oktober. Naast zijn rol als solist begeleidt Wouter ook graag, dus hij neemt af en toe een collega mee die de sterren van de hemel zingt of speelt.
Dit jaar nog te horen:
30 sept: Melancholie op de cello met Csaba Erdös
28 okt: Pianoconcerto’s uit Wenen met professioneel strijkkwartet (Bach Quartet)
Dit initiatief wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Gouden Dagen.
Reserveren
Wilt u graag zo ver mogelijk vooraan zitten of überhaupt verzekerd zijn van een plekje? Reserveer via info@wouterharbers.nl of bel naar 06 3860 3539. Kijk op www.wouterharbers.nl voor meer informatie.
Locatie: Oranjerie
Tijdstip: 10.00 uur inloop, muziek van 10.30 – 11.30 uur


Best Western Premier Kasteel De Vanenburg, Vanenburgerallee 13 , Putten, 3882 RH