16Oct

Evenement/Festival

Fairy Nights

De Haar Vriend van sKBL

Haarzuilens – UtrechtTijdens een bijzondere tijdreis, compleet met verklede karakters en indrukwekkende personages, ontrafel je mysterieuze geheimen. Lukt het jou om terug te reizen vanuit het verleden naar het jaar 2020?

Traditiegetrouw vindt in april op Kasteel de Haar het grootschalige fantasy evenement Elfia plaats. Dit jaar introduceert Elfia een volledig nieuw, corona-proof, concept; Fairy Nights. Een kostuumwandeling door de tijd. Ontdek in de mysterieuze avondschemering en in het avondduister de mysteries van Kasteel de Haar. Aan het concept is dit jaar een grote groep acteurs toegevoegd die tot de verbeelding sprekende personages uit het verleden uitbeelden.

Online reserveren
De Fairy Nights bij Kasteel de Haar zijn te boeken door het maken van een online reservering. De vaste avonden zijn 16, 17 en 18 oktober. Bij groot succes zullen hier nog meer speeldata aan toegevoegd worden. De kaartverkoop start op 20 juli 2020. 

Let op! Kinderen jonger dan 16 jaar krijgen alleen toegang indien zij worden begeleid door een persoon van 18 jaar of ouder