03Jul

Evenement/Festival

Kamperen op het Muiderslot

Muiderslot Vriend van sKBL

Muiden – Noord-HollandAltijd al eens een nachtje willen slapen op het oudste en best bewaarde kasteel van Nederland? Dat kan! In de pruimenboomgaard van het Muiderslot kun je deze zomer kamperen. Zo beleef je het kasteel en de geschiedenis eens op een hele andere manier. Tent, matrasje en stoeltjes staan klaar, je hoeft alleen je slaapzak én maatje mee te nemen. Het arrangement is namelijk voor 2 personen per tent. Hoe ziet zo’n nachtje kamperen eruit?

Na sluitingstijd van het museum (vanaf 18 uur) ontvangen we je met een welkomstdrankje. Met een rijk gevulde picknickmand kun je aansluitend lekker eten in de kasteeltuinen. Een gids neemt je daarna mee op een avondtour door het verlaten kasteel. De avond sluit je af met genieten van de zonsondergang en verhalen rond het kampvuur. Dan ga je lekker slapen in een tentje onder de sterrenhemel. De volgende dag geniet je van een kasteelontbijt en wie durft, kan een duik nemen in de Vecht. Om 10 uur is de check-out.

Kamperen kan tussen 3 juli tot en met 12 september 2020 op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond. Boeken kan hier. Er is per avond een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus boek op tijd!