26Aug

Rondleidingen

Kasteelrondleiding

Twickel Vriend van sKBL

Ambt Delden – OverijsselEen rondleiding door het kasteel is een bijzondere ervaring. Op een beperkt aantal dagen is dat mogelijk. De bezoeker krijgt in ruim een uur hoogtepunten van het huis te zien: keukens en onderhuis, salons, appartementen, eetzaal met gedekte tafel, de bibliotheek en de galerijen. Zoals gebruikelijk bij ontvangsten staan overal verse bloemen uit eigen tuin. De rondleidingen worden gegeven door ervaren, vrijwillige gidsen. 

U kunt deenemen aan de rondleiding in de periode 26 augustus t/m 5 september 2020. Kasteelrondleidingen starten stipt om 10.30, 12.00, 13.30 en 15.00 uur. U dient zich 5 minuten voor aanvang te melden bij de entree van het kasteel. U dient uw ticket online te bestellen.

In verband met de beperkingen door het coronavirus is de groepsgrootte per gids 4 gasten. Tegelijk zijn er 4 groepen in het kasteel; het aantal gasten die wij per tijdsslot rondleiden is derhalve maximaal 16 personen. Uiteraard zijn de RIVM richtlijnen van toepassing en houden wij tijdens de rondleiding 1,5 meter afstand van elkaar.