09May

Evenement/Festival

Garden Party in kasteeltuin Slot Zuylen

Slot Zuylen Vriend van sKBL

Oud Zuilen - UtrechtGarden Party in kasteeltuin Slot Zuylen, bij Utrecht

Picknick, live muziek, rondleiding door de kasteeltuin, spelletjes, kasteel bewonderen

 

Dé manier om een kasteel te beleven zoals het hoort: een Garden Party. Tijdens de Garden Party krijg je een rondleiding, kan je ouderwetse tuinspelletjes spelen en strijk je met een picknickmand neer in de kasteeltuin, waar live muziek wordt gespeeld. Net als de kasteelbewoners van weleer hoef je je eigen picknickmand niet te vullen, dat doet de keukenbrigade van Slot Zuylen ‘downstairs’.

 

Met de Garden Party boek je een compleet dagje uit. Of je nu op date gaat met z’n tweeën of met het hele gezin op pad wil. Bewonder eerst het kasteel op je eigen gemak en speel een spelletje croquet. Ga daarna mee met een rondleiding door de prachtige kasteeltuinen. Vervolgens haal je je goed gevulde picknickmand op en spreid je je kleedje op een mooi plekje in de kasteeltuin. Trio Clamore verwelkomt je hier in stijl, met vrolijke noten.

 

In je picknickmand vind je huisgemaakte, vegetarische lekkernijen. De keukenbrigade heeft ze met veel liefde bereid, zoveel mogelijk met groenten en vruchten uit eigen tuin. En dat proef je: luxe belegde broodjes, fruitsalade, taartjes, hartige hapjes en biologische appel/perensap. Voor de liefhebber worden op de party zelf alcoholische dranken verkocht. Voor kinderen worden de hapjes aangepast en zit er een cadeautje in de mand.

 

Geniet samen met je nieuwe vlam, je familie, vrienden of collega’s van deze bijzondere belevenis in een relaxte historische sfeer.

 

Als je exclusief wilt reserveren voor je eigen groep, neem dan contact op voor de mogelijkheden en verdere informatie via: horeca@slotzuylen.nl.

 

Data

· Hemelvaartsdag 9 mei

· Moederdag 12 mei

· 2e Pinksterdag 20 mei

· Zondag 18 augustus

· Zondag 22 september

 

Tijden

· Je bent welkom vanaf 11 uur voor bijvoorbeeld het bewonderen van het kasteel, een spelletje croquet of een wandeling door de mooie omgeving.

· De tuinrondleiding start om 14.30 uur (optioneel).

· Om 15.30 uur kun je je picknickmand ophalen en de party eindigt om ca 17:00 uur.

 

Inbegrepen

· Toegang kasteel en tuin en evt. tijdelijke expositie.

· Rondleiding van ca 45 minuten door de kasteeltuin.

· Huisgemaakte picknick met sapje en voor kinderen een cadeautje.

· Live muziek.

· Picknickmand en picknickkleed, die je na afloop weer inlevert.

· Gebruik van spelletjes in de tuin (er is een beperkte voorraad, dus je moet soms even delen)

 

Prijs

· € 40 per persoon en € 15 voor kinderen van 4 t/m 8 jaar.

· Kinderen tot 4 jaar mogen gratis meekomen. Voor hen mag je zelf eten en drinken meenemen.

· Je Museumkaart geeft recht op € 5 korting.

 

Praktische informatie

· Er staan op het picknickveld wat tafeltjes en stoeltjes en enkele picknickbanken, maar het is natuurlijk het leukst om lekker in het gras te zitten op het door ons meegeleverde kleedje.

· Als het onverhoopt nat weer is, dan strijk je neer in een mooie ruimte in het kasteel waar je in alle droogte met je picknickmand kan zitten en van de muziek kan genieten. Geen zorgen om het weer dus!

 

Reserveren Je reserveert hier voor de Garden Party: https://slotzuylen.nl/agenda/garden-party/2024-05-09/.

Scroll naar boven