29Apr

Concertlocatie

Barokconcert met bijzondere instrumenten

Landfort Vriend van sKBL

Megchelen - GelderlandLa Merula is een professioneel muziekensemble bestaande uit een zink- en blokfluitspeler Elisabeth Opsahl en klavecinist Samuel Golub die vroege barokmuziek ten gehore brengen.

 

De naam duidt op het Italiaanse woord voor merel maar is ook de naam van de Italiaanse componist Tarquinio Merula (1595-1665).

 

Voor het concert op Huis Landfort is de medewerking gevraagd van de gambiste Rebekah Ahrendt. Zij spelen in het koetshuis voornamelijk Italiaanse muziek uit de 16de en 17de eeuw.

 

Op het programma staan maar liefst twaalf composities van componisten zoals Schutz, Frescobaldi en Palestrina. Laat u meevoeren met de bijzondere klanken van La Merula op een heerlijke middag op Huis Landfort.

 

Voorafgaande aan dit concert is het mogelijk een rondleiding te maken door het fraaie landhuis.

 

Speciale tarieven deze dag:

– Toegang park en moestuin, inclusief rondleiding in het landhuis en bijwonen concert met na afloop een hapje en drankje: € 30,00 p.p. (12.00 – 17.00 uur)

 – Toegang park en moestuin en bijwonen concert met na afloop een hapje en drankje: € 20,00 p.p. (14.00 – 17.00 uur)

 

 

Praktische Informatie

Er is een nieuwe parkeermogelijkheid bij aanvang van de oprijlaan naar het landhuis, vanaf daar is het 5-10 minuten lopen naar de brug. Fietsers zijn toegestaan op de oprijlaan, er is een ruime fietsenstalling tegenover het koetshuis. 

Bent u mindervalide – of begeleidt u een gast in uw gezelschap die mindervalide is – dan kunt u dit kenbaar maken bij uw reservering. U ontvangt dan van ons een bevestiging per email om bij het koetshuis van Huis Landfort te parkeren.

Per aanmelding is het mogelijk voor maximaal zes personen te reserveren. Kinderen t/m 6 jaar onder begeleiding hebben gratis toegang, maar dienen wel aangemeld te worden. Honden zijn niet toegestaan in het landhuis, de moestuin en op het huiseiland.

 

 

Scroll naar boven