26Sep

Evenement/Festival

TNT/ADGE present Romeo & Juliet

Huis Doorn Vriend van sKBL

Doorn - UtrechtOok dit jaar is The American Drama Group Europe weer te gast bij Huis Doorn en voeren zij een theaterstuk van Shakespeare op: Romeo & Juliet.

The American Drama Group Europe speelt elk jaar een theatervoorstelling van Wiliam Shakespeare op het voorplein van Huis Doorn. Dit jaar is het een uitvoering van het bekende theaterstuk 'Romeo & Juliet'. Er zijn twee uitvoeringen op 26 september, om 14.00 en om 18.00 uur.
De voorstellingen zijn buiten en in de Engelse taal.

Kaarten zijn verkrijgbaar via deze link of op de dag van de voorstelling.

Romeo en Julia is misschien wel het beroemdste verhaal ooit verteld en het meest opgevoerde stuk aller tijden. De krachtige mix van tragedie en komedie, romantiek en schunnigheid, muziek en zwaardvechten is zo opwindend als weinig andere fictiewerken. Het TNT/ADGE gezelschap (www.adg-europe.com) verkent de twee concurrerende thema's Liefde en Dood en heeft het publiek over de hele wereld verleid sinds het eerste optreden meer dan twintig jaar geleden. Dit is misschien wel de meest opgevoerde versie van het stuk. De productie is geregisseerd door Shakespeare-expert Paul Stebbings en bevat muziek uit het Elizabethaanse tijdperk, gearrangeerd door componist John Kenny. Dit is een Romeo & Julia zoals Shakespeare het bedoeld heeft, gespeeld onder een sterrenhemel in de grote forten en paleizen van Europa. Wat is er fijner om een zomeravond door te komen?

Scroll naar boven