21Sep

Evenement/Festival

Lichtjesavond op Slot Zuylen

Slot Zuylen Vriend van sKBL

Oud Zuilen – UtrechtOp 21 september kunt u weer wegdromen bij de Lichtjesavond van Slot Zuylen! Wanneer een diepe rust na de dag over de buitenplaats valt, verlichten honderden lichtjes het Slot. Buiten is alles prachtig verlicht en binnen kunt u zonder gids en op eigen gelegenheid rondkijken en genieten van het huis. Een betoverend tafereel! Naast de prachtige verlichting kunt u genieten van live muziek en activiteiten. Kinderen mogen zelf ook meedoen en krijgen een gratis lampion. Een bezoek aan Slot Zuylen is tijdens de Lichtjesavond extra bijzonder!

In het kasteel

Het slot is normaal gesproken alleen te bezichtigen met gids, maar deze avond kunt uzelf vrij rondlopen. Geniet optimaal van de prachtige lichtjes op uw eigen gemak en in uw eigen tempo! Bezoek vooraf of na afloop ook ons Museumcafé voor een fairtrade kopje thee of koffie met Zuilenaartje of een ander zelfgemaakte lekkernij.

Houd de pagina op de website van Slot Zuylen in de gaten voor het volledige programma. Deze maken zij zo spoedig mogelijk bekend. Zet u de lichtjesavond alvast in uw agenda?