22Mar

Lezingen

Wereldfietser aan het woord

Cannenburch Vriend van sKBL

Vaassen - GelderlandMeesterverteller en wereldfietser Frank van Rijn neemt je mee op zijn reizen door 123 landen.

Frank van Rijn, Nederlands bekendste en meest ervaren wereldfietser, is al ruim dertig jaar onderweg. Hij maakte tochten over de hele wereld. De teller staat op ruim 580.000 kilometer. Meer dan 123 landen heeft hij bezocht en hij schreef inmiddels 15 boeken. Frank doet zijn reputatie als meesterverteller altijd eer aan tijdens zijn boeiende lezingen en voordrachten.

Op 22 maart is hij te gast bij kasteel Cannenburch in Vaassen (Gld.). Daar zal hij vertellen over zijn recente belevenissen en in het bijzonder over zijn reis zoals beschreven in zijn laatste boek ‘Een duizend meter hoge kerstboom’.

Door toeval kreeg Frank een oud Mayaboek in handen. Toen hij jaren later de kans kreeg, reisde hij per fiets door zuidelijk Mexico en Guatamala om zelf al die Mayaplaatsen te bekijken. Natuurlijk waren er naast interessante plekken ook steile bergen te bedwingen, waar hij zijn fiets soms moeizaam omhoog moest duwen. Tijdens ijzingwekkende afdalingen werden de velgen van de fiets door het zware remmen gloeiend heet, wat hem soms voor uitdagende problemen plaatste.

Aanmelden via: frankvanrijnlezing@gmail.com

Scroll naar boven