09Dec

Evenement/Festival

Kerst in en rond kasteel Cannenburch

Cannenburch Vriend van sKBL

Vaassen - GelderlandDankzij Stichting Kerstmarkt Vaassen kun je voor de 33e keer genieten van het ware kerstgevoel bij en in kasteel Cannenburch. Op de kerstmarkt zijn vele kramen met kerst gerelateerde artikelen en lekkernijen te vinden. Naast de vele bekende terugkerende standhouders, worden dit jaar ook veel nieuwe standhouders verwelkomt. Geniet daarnaast van muziek op het centrale podium en begroet de Kerstman die een klein cadeautje heeft voor de jongste bezoekers.

Tijdens de kerstmarkt is er, bij vooraf reserveren van een combi entreeticket, ook de mogelijkheid rond te dwalen in de geheel in kerstsfeer ingerichte vertrekken van kasteel Cannenburch. In de Landgoedwinkel aan het voorplein en de Kasteelwinkel in de kelders van het kasteel zijn prachtige geschenken te koop en lekker opwarmen kan met een lekkernij in De Deel van het Bouwhuis (links naast het kasteel) of Bij Maarten in ’t Koetshuis (rechts naast het kasteel).

Belangrijk: Het is van 9 t/m 11 december alleen mogelijk om kasteel Cannenburch in kerstsfeer te bezoeken in combinatie met een entreeticket voor Kerstmarkt Vaassen.