24Sep

Concertlocatie

Benefietdiner en concert: Van klassiek tot Franse chansons

Cannenburch Vriend van sKBL

Vaassen - GelderlandOp 24 september a.s. organiseert Lions Oene Gelre weer een Benefietdiner en concert. Net als vorig jaar zal voorafgaand aan het concert een buffet diner plaatsvinden in restaurant “Bij Maarten in het Koetshuis”; aanvang tussen 17.45 en 18.00 uur. Het concert begint om 20.00 uur in de grote ontvangstzaal van kasteel de Cannenburch.

Uitvoerende Musici zijn: Maria Pedano (zang en hobo), Anuschka Pedano (altviool) en Jorian van Nee (piano). Het programma is gevarieerd en staat in het teken van “Klassiek tot Franse chansons”.

Het goede doel van dit benefietdiner en concert staat in het teken van de huidige situatie in Oekraïne: Lionsclub Oene Gelre wil kinderen uit Oekraïne, die voor kortere of langere tijd in de gemeente Epe zullen verblijven, zo optimaal mogelijk ondersteunen. Hiervoor zullen wij ook samenwerking zoeken met andere instanties en serviceclubs. Ondersteuning kan zowel bestaan uit inzet van kennis, mankracht als ook een financiële bijdrage (o.a. om kleinschalige projecten in dit kader te kunnen faciliteren). De opbrengsten van het benefietevenement zullen hiervoor worden gebruikt.

U kunt zich al aanmelden voor het benefietdiner en concert. Mail hiervoor naar oenegelre@lions.nl

De kaarten geven toegang tot het diner en concert en kosten €94,50.

Scroll naar boven